Ivoorkust

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Ivoorkust

Onroerend goed te koop in Ivoorkust

De Ivoorkust is een West-Afrikaans land. Abidjan, aan de Atlantische kust, is het belangrijkste stedelijke centrum van het land. Het grenst in het westen aan Liberia en Guinee, in het noorden met Mali en Burkina Faso, in het oosten met Ghana. Yamoussoukro is de administratieve hoofdstad van Ivoorkust.

Ivoorkust heeft een zich ontwikkelende woningbouwsector. De meeste mensen financieren hun huis nog steeds onafhankelijk omdat de hypotheekmarkt het grootste deel van de bevolking niet bereikt.

Het land maakt een snelle verstedelijking door, maar sociale ongelijkheden hebben de armoede versneld en sloppenwijken zijn in steden toegenomen, vooral in Abidjan, waar ongeveer 20% van de bevolking woont.

De regering probeert verschillende economische ontwikkelingsprogramma's te stimuleren door tussen 250.000 huizen tegen betaalbare prijzen te bouwen tussen 2016 en 2020.

Het is niet eenvoudig om te investeren in onroerend goed te koop in Ivoorkust, omdat het niet eenvoudig is om een ​​bepaalde kwaliteit te vinden.

De beste plaatsen om onroerend goed te koop te kopen in Ivoorkust zijn de hoofdstad, San Pédro en Abidjan.

Abidjan strekt zich uit langs de zuidelijke kust, langs kustvlakten van de Ebrié-lagune en wordt beschouwd als de op een na grootste metropool in West-Afrika.

Als u geïnteresseerd bent om in deze stad te investeren, is het centrale district van Plateau een ideale plek om te zoeken naar onroerend goed te koop in Ivoorkust.

San Pédro is de tweede grootste havenstad van het land. Eromheen is een levendige, energieke en boeiende stad ontploft waar je interessante huizen te koop kunt vinden.

De hoofdstad Yamoussoukro is nog steeds de rijkste op het gebied van onroerend goed te koop in Ivoorkust. In feite zijn er nieuwe overheidsgebouwen en hotels.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 41087

Verkoop Eiland, Ivoorkust, Abidjan, Abidjan, ile desire

600,000.00EUR
Verkoop
Eiland

25000 m²
verkoop van een eiland in het centrum van de stad Abidjan in de Ivoorkust. 25 hectare of percelen van 5 of 2 hectare. Het eiland heet Ile desire, ht...
Cod. 37031

Verkoop Hotel, Ivoorkust, Abidjan, Grand Bassam, 25 Bp 1360 Abidjan

910,000.00EUR
Verkoop
Hotel

2000 m²
hotel te koop. Locatie: Grand Bassam Oppervlakte: 2000 m2 Kenmerken : - 03 woonkamer -01 ontvangstruimte. -01 nachtclub 2 stuks. -11 autonome s...
Cod. 31790

Verkoop Villa, Ivoorkust, Abidjan, Abidjan, Riviera 3 Allabra

609,796.07EUR
Verkoop
Villa

780 m²
Villa-Duplex 12 stuks van 783 m2 met zwembad, een tuin voor- en achterzijde van de villa. Familie buurt, niet ver van supermarkt, apotheek, bakker, en...
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB